Imprimeix

70 anys de l’Agrupació Sardanista Costa Brava

Posted in ültimes notícies

Palamós celebrarà els 70 anys de l’Agrupació Sardanista Costa Brava amb un concert amb la Principal de La Bisbal.

El proper diumenge, diada de Reis, l’Agrupació Sardanista Costa Brava celebrarà una doble efemèride, el seu setantè aniversari i els 125 de la cobla La Principal de La Bisbal.

El concert programat a les 6 de la tarda tindrà dues parts pensades per recordar aquestes dues commemoracions. En la primera, un repàs a la història de l’entitat palamosina ambcomposicions de Martirià Font, Jordi Paulí, Antoni Mas, Josep Viader, Jesús Ventura i Francesc Mas Ros tot fent un recorregut musical per les seves principals activitats, l’aplec, el concurs de colles, el pubillatge, els deu enregistraments discogràfics o les ballades del passeig.

Cobla la Principal de la Bisbal en el concert de Nadal del 2011

 

En la segona, La Principal, demostrarà la qualitat interpretativa dels seus solístes amb sardanes com Sol de Banyuls, Galliner esvalotat, La fanfàrria del general Moragues, Plenitud, Quina canya i l’obra per a flabiol, Feux follets.

A la mitja part, l’Agrupació Sardanista Costa Brava amb la col·laboració del grup Port-Bo i l’Antoni Mas al piano, presentarà el seu programa d’activitats 2013 que constarà de 20 ballades amb la participació de 9 cobles diferents, l’Aplec el dia 28 de juliol, el concurs de colles sardanistes el 15 de juny, 3 concerts amb els Montgrins i La Principal de La Bisbal i 3 organitzacions relacionades amb l’havanera i el cant de taverna, com
són la presentació del nou espectacle Port-Bo en Concert el 26 de maig, la Cantada de la vigília d’Aplec, el 27 de juliol i la 32. Mostra de l’havanera Catalana, el 14 d’agost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Pots veure el programa amb pdf en aquest enllaç Veure programa amb PDF