Imprimeix

31a Mostra de l'Havanera Catalana

Posted in ültimes notícies

Palamós s’engalana per rebre la 31a Mostra de l’havanera catalana, amb un cartell molt adient i especial per l’ocasió. Comptem amb la participació dels grups Norai, Port-Bo, Bergantí, Peix Fregit i Neus Mar com a cantant convidada doncs aquest any es va voler afegir una cirereta al que diuen, la cantada de les cantades.
 
Aquesta edició s’ha decidit dedicar-la a Josep Bastons, un home que ens te a tots el cor robat amb les seves composicions d’havaneres, boleros, i tot el que calgui i envolti el cant de taverna.

 Programa 31a Mostra de l'Havanera Catalana

Enguany, la cantada ha estat organitzada per l’Agrupació Sardanista Costa Brava. Hem d’agrair i molt la tasca que han fet per dur a terme la cantada doncs va penjar d’un fil que la cantada es pogués portar a terme i gràcies a l’empenta i decisió d’en Francesc Sánchez Carcassés i alguns membres més de l’Agrupació, un any més podem gaudir al “Palau de l’havanera” del que ja es considera la millor cantada de l’any per part dels propis grups. No us podeu arribar a imaginar lo prim que era el fil del qual en penjava l’esdeveniment...

Podeu veure el programa amb pdf a

També podeu trobar més informació a Havanerus