Imprimeix

Totes les activitats de la marató SOSRICHI recullen més de 20.000 €.

Posted in ültimes notícies

Sardanes i plaques de cava varen ajudar a arribar a aquesta important quantitat de diners en un dia marcat per la solidaritat.

Dins la jornada palamosina per recollir diners a benefici de SOSRICHI, l’Agrupació Sardanista Costa Brava i l’Associació de Col·leccionistes de Palamós organitzaren, conjuntament, una trobada de plaques de cava i una ballada solidària que va tenir una resposta molt positiva de públic. A partir de les 10 del matí i durant tot el dia la venda de les ampolles de cava, amb la nova placa de l’Agrupació, i les aportacions fetes en el transcurs de la ballada solidària que és va celebrar a partir de les 5 de la tarda, ajudaren a arribar a una suma important de diners que serviran per col·laborar amb les nombroses despeses de les operacions i el tractament mèdic de l’Hospital de Boston.

Cal agrair la predisposició de totes les persones que d’una manera o altra varen participar en aquesta activitat solidària de cultura popular on el col·leccionisme i les sardanes, amb perfecte simbiosi, uniren esforços amb la finalitat de reunir diners i donar suport en Richi.

Colla Montgrí mini

Cal fer esment d’una manera especial, les colles sardanistes Aires Gironins, Tren d’Alba, Montgri – mini, Flama del Bages i naturalment, la Cobla Solidària SOSRICHI formada per uns magnífics músics:

Cobla SosRichi

Flabiols: Joan Roca i Edi López

Tibles: Oriol Oller, Ricard Pares, Lluís Turet, Biel Castelló, Salvador Frigola i Joan Ferrer

Tenores: Martí Camós, Jordi Molina, Jordi Carreras i Ferran Mias.

Trompetes: Lluís Mercader, Pere Ferrer i Olivier Bartrouil.

Trombons: Lluís Subiranas i Marcel Juanchich.

Fiscorns: Narcís Baulida, Joan Casellas i Francesc Clà.

Contrabaix: Joan Bosacoma.

Col·leccionistes, sardanistes, músics, organitzadors, balladors i balladores, a totes les persones que amb esperit altruista i sentiment solidari vàreu participar en aquesta Marató Sosrichi, MOLTES, MOLTES GRÀCIES.

Més fotos a la galeria de fotos