Imprimeix

UN CONCERT DIFERENT

Posted in ültimes notícies

 

Estem a les portes de les Festes de Nadal i, un any més, l’Agrupació Sardanista Costa Brava i La Principal de La Bisbal han preparat un Concert que farà les delícies de tots els qui, en aquestes dates, omplen a vessar el Teatre Auditori La Gorga de Palamós.

Cobla la Principal de la Bisbal

El programa és força innovador. Combina les sardanes nadalenques (Tendres records, d’Agustí Borgunyó), les clàssiques (La reina de les flors, de Josep Serra; Ventada de març, obligada de cobla d’Emili Saló; Sentmenat sardanista, de Conrad Saló) i les actuals (Rebombori d’octubre, de Josep Cassú) amb una Aquarel·la renaixentista, adaptada per Jordi León, la Suite per a orquestra, de Dimitri Shostakovich adaptada per Francesc Cassú, un vals per a dos fiscorns (El grumete, de Josep Serra), El rellotge sincopat, un petit divertiment de Leroy Anderson orquestrat per Francesc Cassú, la Suite relativament còmica, de Joan Josep Blay i, per acabar, el pasdoble Fragància, de Ricard Viladesau i l’espectacular polca d’Eugène Damaré La merla blanca, amb variacions per a flabiol, adaptada per Jordi León.

Després d’aquest increïble repertori, només cal que retingueu la data del Concert de Nadal: diumenge, 19 de desembre, a les 6 de la tarda a La Gorga de Palamós. No us el perdeu!

 

Lluís Mercader i Bravo. Palamós.