Imprimeix

PITU CHAMORRO GUANYA EL " PREMI FEDERACIÓ "

Posted in ültimes notícies

PITU CHAMORRO GUANYA EL " PREMI FEDERACIÓ " DEL CONCURS " LA SARDANA DE L'ANY " AMB LA COMPOSICIÓ DEDICADA A PALAMÓS " EL PALAU DE LA FOSCA ".

La sardana "El Palau de la Fosca" que està inclosa en el cd Sardanes a Palamós, Volum 8, la poden escoltar amb l'interpretació de la Jovenívola de Sabadell i en aquesta gravació al Passeig del Mar de Palamós el 29 de juliol de 2009 amb la mateixa cobla

 

 

En Pitu Chamorro als sis anys inicia solfeig i clarinet a l’escola de música del Col·legi Santa Maria de Blanes i entra a formar part de la banda de música del col·legi. Als nou anys comença els estudis de tenora amb Xavier Molina. Més endavant estudia música moderna al taller de músics, així com classes de saxo i improvisació amb ladio Reinón. Actualment estudia composició amb Lluís Vergés.  És intèrpret de tenora a la cobla La Flama de Farners. Ha compost fins ara les següents sardanes: "50 anys", "El palau de la Fosca", "Estany de Travertins", "Fantasies del Ges", "Mig segle d'esbarts",   "Sant Llorenç, gran reserva",   "Trenta-cinc estius",  "Un camí d'il·lusions"